Fiske

Rapala Proguides uppdrag är att hjälpa svenska sportfiskare komma närmare den kompletta fiskeupplevelsen. Genom att förklara utrustning, tekniker och fiskeplatser ökar de dina chanser till  ett bättre BX Minnow  BX Swimmer

 Normark katalogVi säljer metmask!

Fladen och Normmark välkomnar till en värld full av upplevelser!

Normark är en ledande distributör av sportfiske, jakt och utelivsprodukter. De arbetar med flera av världens mest kända varumärken inom dessa segment t.ex. Rapala, Shimano, G. Loomis, Blaser och Zeiss. 

Alla kan fiska.

För somliga är fiskelycka att fånga så många och stora fiskar som möjligt, för andra är det ett kul sätt att umgås, en trevlig stund tillsammans med vännerna. Vissa uppskattar ensamheten vid ett stilla vatten långt bort från vardagens stress och press medan andra drömmer om det stora äventyret ute till havs.

Vi vet att er fritid är dyrbar och därför väljer vi våra produkter med största omsorg för att förhöja era naturupplevelser.

 

ProductFiskekort
RAPALA—–På Åhus Marina kan ni köpa fiskeprylarfrån Fladen Fishing och Norrmark.Vi lägger ner lite möda på att ta hem prylarifrån förra året vilket innebär att vi oftakan sälja prylar för HALVA priset!Upplåtelsen inom området avser fiske medhandredskap. Fiskekort, som ärpersonligt, säljs i form av: – dagskort 50 kr – veckokort 200 kr – årskort 500 kr Ungdomar upp till 16 år fiskar GRATIS