Diesel Power

Vill du ha hjälp med att hitta ett riktigt kraftpaket till din motor, så kontakta oss på Åhus Marina. 

Vi kan nås på tel:  044-247000 eller 0734-247000

Dieselutombordaren på 300 hk som sätter en helt ny standard

CXO300 från innovativa COX Powertrain är en kraftfull, dieseldriven V8. Lika flexibel och praktisk som vilken bensinutombordare som helst – men med den kraft och effektivitet som är förknippad med inombordare.

Läs mera

Med 300 hk och högt vridmoment redan vid låga varvtal får båten enastående prestanda och manöverförmåga. Motorn är klassad för kommersiellt bruk och ger många fördelar jämfört med bensindrivna utombordare, bland annat 30% högre bränsleeffektivitet, lägre underhållskostnader och tre gånger längre serviceintervall. Den går tyst med minimalt med buller och vibrationer.

CXO300 är i första hand lämpad för planande båtar inom transport, statliga myndigheter, sjöräddningen och yrkessjöfart samt större fritidsbåtar/yachter.

 

Driftsäkra och lättmonterade dieselmotorer

Om du är ute efter en pålitlig och tystgående marinmotor ska du titta närmare på Solé Diesel.

Läs mera

Solé Diesel har ett komplett program med marindieslar från 16 till 272 hk, och använder beprövade kvalitetsmotorer från Mitsubishi, Deutz och Kubota.

Kompakta kraftpaket

Konstruktionen är enkel och robust utan elektronik och kamrem. Tack vare de smarta materialvalen är både vibrationer och bullernivåer låga med en Solé Diesel ombord. Låg vikt och kompakt design gör motorn lätt att montera och serva.

Med ett kraftfullt vridmoment från låga varv och utmärkt körkomfort har Solé Diesel förtjänat sitt goda rykte bland fritidsbåtägare.

Kompakta, kraftfulla och bränslesnåla

Motorprogrammet från välrenommerade Hyundai SeasAlls omfattar pålitliga marina dieslar från 200 till 700 hk.
De är kompakta och därmed smidiga att installera. Servicepunkterna är lättåtkomliga vilket underlättar service och underhåll.
Det finns flera alternativ för varje motor, exempelvis kan alla motorer fås anpassade till vattenjet.

Högpresterande med låga utsläppsnivåer

Prestandamässigt placerar sig Hyundai SeasAll i den absoluta toppen med kraftfull acceleration redan från låga varv, utmärkt körkomfort och låg bränsleförbrukning.

Miljömässigt levererar den moderna tekniken med väl tilltagen vattenkylning låga utsläppsnivåer. Motorerna från Hyundai SeasAll uppfyller det senaste europeiska avgaskravet RCD2 samt US EPA Tier 3.