Cremo båtar

NYHET: CREMO Båtar

 

Läs mera

Vänta inte med att njuta av livet.

Livet pågår här och nu. Det finns otaliga kobbar, skär och outforskade badvikar, platser att prova fiskelyckan, pittoreska små hamnar och öppna hav som du kan uppleva. För en picknick, ett efterlängtat eller kanske ofrivilligt dopp – om inte en tur på vattenskidor. Låt båtdrömmen bli verklighet. För dig, för familjen och tillsammans med vännerna. Ta en titt på våra uppdaterade båtmodeller. Samma säkra och komfortabla motorbåtar som tidigare, men nu döpta till CREMO och omdesignade av Lisa-Stina Pettersson

 

 

 

VÄGEN UT PÅ VATTNET HAR BLIVIT SNABBARE, ENKLARE OCH BEKVÄMARE!

Vår nya daycruiser 630 DC är framtagen för att möta den moderna människans behov, krav och önskemål på ett aktivt båtliv. Valfriheten är stor. 630 DC finns som både inombordare och utombordare, allt för att tilltala både dom fartsugna frihetstörstarna och familjen som vill ha en skön dag på havet utan att ge avkall på bekvämlighet, snabbhet och säkerhet.
Förarplatsen är bekväm och överskådlig för fart, navigation och säkerhet. Här finns gott om plats för exempelvis GPS, ekolod etc. Stereo med mp3 och högtalare är standard. Boglyktorna ger bra sikt nattetid. Här finns stora ytor för avkoppling och soffan kan fällas ut och bli en skön sunbed. I sittbrunnen finns även ett litet kök. Nere i kabinen finns bra utrymmen med sköna bäddar för övernattning och många praktiska fack. Fördäcket är rymligt och underlättar för en enkel och säker ombordstigning.

För mera information om Cremo båtar

7 + 6 =