Båtförmedling :

Genom att förmedla eller sälja din båt genom oss får du snabba resultat, och bra service; Välj oss för att göra en trygg och smidig båtaffär.

Kontakta oss så hjälper vi Dig gärna!

Vi kan nås på tel: 

 044-247000 eller 0734-247000

Kontakta mig gällande båtförmedling

13 + 10 =

Så här gör vi:

Steg 1: Vi gör en undersökning

Innan vi säljer din båt gör vi en generell båt / motor undersökning. En motor undersökning innan vi säljer kan avslöja potentiella problem.

Steg 2: Vi annonsera din båt

Nu när vi vet vad vi kan förvänta oss från marknaden, måste vi göra några beslut: annonsplacering, målgrupp, försäljningspris (Priset baserats på en kombination av var du förväntar dig att få för din båt, typ av båt, etc.) och så vidare.

Vi tar snygga bilder och skriver annons beskrivningar som tilltalar potentiella köpare. Annonsering sker online via vår hemsida, blocket.se eller yatchaktion.se

Annonsen även skrives ut och placeras på båten så alla våra besökare kan gå runt och titta båtarna till salu.

Steg 3: Vi visar upp din båt

Båten annons kommer att generera samtal och e-post förfrågar om din båt. Vi hanterar alla frågorna på bästa sätt. När en seriös och potentiell köpare har visat sitt intresse, avtalar vi tid till en provtur för att visa upp båten.

Steg 4: Vi säljer din båt

Vi förhandla fram det bästa priset för din båt. Vi är medvetna om online-bedrägerier, därför släpper vi inte iväg din båt utan att ha fått pengar på handen eller i vårt bankkonto. Pappersarbetet är en viktig del för att slutföra båtförsäljningen på ett lyckligt sätt.

Tack för att du besöker vår hemsida och vi ser fram emot möjligheten att hjälpa dig.