Båtförmedling

Det lönar sig att förmedla eller sälja din båt genom oss på Åhus Marina!

Begagnade och nya båtar


Båtförmedling på Åhus Marina innebar  nöjda och glada kunder med snabba resultat, smidiga affärer och bra service; För att göra en trygg och smidig båtaffär, så kan det vara idé att ta hjälp av ett företag att sälja den. Vi kommer att satsa våra resurser för att marknadsföra din båt på bästa sätt.
Ska ni köpa båt, så kan det vara skönt att veta att båten är genomgången av yrkesfolk. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den perfekta båten och även erbjuda hjälp med finansiering, försäkring, dokumentation, orientering, mm. När du har tagit leverans av ditt nya inköp … ”Låt det roliga börja.”

Vi kan även erbjuda dig båtskola till sjöss, när du har köpt din båt hos oss.

Båtförmedling : Genom att förmedla eller sälja din båt genom oss får du snabba resultat, och bra service; Välj oss för att göra en trygg och smidig båtaffär.

Vi kan båtförmedling!

Lämna din båt i våra händer, så säljer vi den!

Så här gör vi: 

Steg 1: Vi gör en undersökning

Innan vi säljer din båt gör vi en generell båt / motor undersökning. En motor undersökning innan vi säljer kan avslöja potentiella problem.

Steg 2: Vi annonsera din båt

Nu när vi vet vad vi kan förvänta oss från marknaden, måste vi göra några beslut: annonsplacering, målgrupp, försäljningspris (Priset baserats på en kombination av var du förväntar dig att få för din båt, typ av båt, etc.) och så vidare.

Vi tar snygga bilder och skriver annons beskrivningar som tilltalar potentiella köpare. Annonsering sker online via vår hemsida, blocket.se eller yatchaktion.se

Annonsen även skrives ut  och placeras  på båten så alla våra besökare kan gå runt och titta båtarna till salu.

Steg 3: Vi visar upp din båt

Båten annons kommer att generera samtal och e-post förfrågar om din båt. Vi hanterar alla frågorna på bästa sätt. När en seriös och potentiell köpare har visat sitt intresse, avtalar vi tid  till en provtur för att visa upp båten.

Steg 4: Vi säljer din båt

Vi förhandla fram det bästa priset för din båt.  Vi är medvetna om online-bedrägerier, därför  släpper vi inte iväg din båt utan att ha fått pengar på handen eller i vårt bankkonto. Pappersarbetet är en viktig del för att slutföra båtförsäljningen på ett lyckligt sätt.

Tack för att du besöker vår hemsida och vi ser fram emot möjligheten att hjälpa dig.