Azure,Viper, Crescent båtar och mycket mer.

Crescent, azure och mycket mer!

Azure

AzureLogo

I USA är Azure-båtarna framför allt kända för sina fina handlaga skrov. Azure ett nytt och spännande märke. Båtarna är vackra, ovanligt linjeandlaga skrov. Hemma i Sverige är  sköna och de exceptionella köregenskaperna som utmärker dem, har medfört att de fått ett varmt mottagande i vårt land. Azure motorbåtar är roliga att köra, de är trygga och stabila samtidigt som byggkvalité och detaljfinish imponerar.

Viper

viper1_2[1]

Åhus Marina erbjuder nu Tyska Viper motorbåts programmet  Du beställer din båt på samma sätt som när du beställer din bil. Du väljer modell, färg, motor och inredning efter Dina önskemål. Leveranstid 2-3 månader. Ditt individuella val skapar din egen båt som ingen annan har. Visades på Allt för sjön Stockholm och Göteborg.

Crescent

crescent

Först och främst håller vi vad vi lovar. Tillsammans med Det Norske Veritas testas och klassas alla modeller, detta för att vi verkligen skall leva upp till de hårda krav som ställs på kvalité och pålitlighet. Den gröna skylten i båten är ensymbol för just detta.På ett Crescentskrov lämnar vi 5 års laminat garanti  Detta för att vi vill visa att vi bygger på rätt sätt och med förstklassigt material. Om din båt skall hänga med på alla upplevelser år efter år måste den tåla ett och annat, så enkelt är det.