Azure

Motorbåt ifrån Azure – När du vill vara säker på din sak.

Sätt dig tillrätta och njut av den bästa förarupplevelsen inom båt industrin, Vackra material, borstad aluminium och rost fritt stål blandas med en imfri instrumentpanel för att du ska kunna koncentrerar dig på kör upplevelsen. Dina bakgrundsbelysta reglas ger dig full kontroll vid mörkerkörning och när du greppar händerna om den italienska läderratten är du ett med båten. Föredrar du istället koordinerad färgsättning och mahognypaneler erbjudes du självklart även detta.

Då amerikanska motorbåtar i regel erbjuder bra sittkomfort är Azure inte något undantag. Här erbjuds både kapten och passagerare säten av premium kvalitet och genom Tri-Tech supportsystem får du säten med stötabsorberande delar gånger tre. Det är dock inte bara komforten utan här får du även högkvalitativa säten med bladfjädrar i kolfiber för bästa hållbarhet. Allt detta förpackas i SRT plus-vinyl av absolut toppklass som ser till att din kör upplevelse även blir komfortabel.

Till ytterligare komfort kan adderas både badbrygga och soldäck för de fantastiska sommardagarna, oavsett om de spenderats på svenska eller internationellt vatten. Här finns också ljudsystem och kylbox för rosévinet. Oavsett om du fördas själv eller med familjen finns här också en generös U-soffa med plats för alla passagerare.

Azure – När inte bara insidan räknas

Azure är mer än bara ett luxuöst interiör. Vackra linjer i kombination med väl avvägda proportioner skänker båten både skönhet och elegans. Här möts vetenskap och konst på ett enastående sätt och ger Azure både ett skrov med fantastiska sjö egenskaper och en design som väcker blickar. Med en formgivning som andas sport och fart men också speglar lyx och exklusivitet är Azure den ultimata motorbåten för den medvetna.

Köregenskaperna på denna fantastiska kreation börjar i skrovkonstruktionen. Vid en provkörning kommer du att notera att skrovet har ovanligt bra bett i girarna. Att längden i motsats till konkurrenterna är ärlig fot och att den är konstruerad för att tåla grövre sjögång gör Azure till rena drömmen i våra svenska vatten. Förklaringen till dessa suveräna köregenskaper ligger i konstruktionen hos det unika Sure Trac skrovet. Genom så kallad luftventilering blandar sig luften med vatten och får båten att glida genom vattnet. Med specialkonstruerade akustikplattor som ingjutits i skrovet dämpas effektivt oljud som normalt sätt bildas på skrov med steglister. Som om inte detta vore nog har även Sure Trac också turning fins som gör din båt till rena fenan på tvära girar.

Kompromissa inte med kvalitet

Känslan av kvalitet är slående redan vid ombordstigning och allt känns fast och solitt. Sadelmakeriarbetet, infästningar och detaljnivån ger dig genast en inblick av arbetet bakom denna fantastiska farkost. Den noggrannhet och precision som genomsyrar alla arbeten i kombination med den höga standar på materialvalet gör din trivsel ombord fullständig. Här kan du njuta av både badstege i för och akter, bakgrundsbelysta instrumentknappar eller varför inte plugga in din egen Ipod till högtalarsystemet. Allt för att din båt upplevelse ska bli något utöver det vanliga. Vid byggandet av en båt från Azure lämnas inget åt slumpen så välkommen ombord och njut av framtidens skuta.